fbpx

IJdoorn

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Gymzaal
  • Activiteiten
  • Samenwerking met school

Onze vestiging is gevestigd in het mooie pand van de basisschool IJdoorn in Amsterdam-Noord, die goed bereikbaar is met de auto en het OV. De vestiging heeft een HDO en een BSO. De HDO bestaat uit 2 groepen van elk maximaal 16 kinderen en we hebben één BSO-groep met maximaal 20 kinderen.  

BSO

Het BSO-team bestaat uit 2 vaste medewerkers per dag die goed inspelen op de behoeften van de kinderen. Wij hebben een uitdagend en verrassend vakantieprogramma op de BSO en maken bij het uitvoeren van de activiteiten in overleg met de school optimaal gebruik van alle beschikbare ruimtes, denk hierbij aan de gymzalen, buitenpleinen en het sportveld van de school.  

HDO

Ons HDO-team is een hecht en knus team. Binnen de locatie hebben wij kinderen van diverse culturen. Wij besteden om die reden ook voldoende tijd aan het gezin om zoveel mogelijk op één lijn te zitten. Het overdrachtsmoment en de gezamenlijke activiteiten met ouders zijn van groot belang. Een divers, maar vooral ervaren team zorgt er dagelijks voor dat er uitdagende, sportieve en leerrijke activiteiten worden aangeboden. 

Graag bieden wij onze medewerkers de ruimte om hun eigen creativiteit optimaal te benutten, denk aan dansworkshops, activiteiten binnen en buiten school, allerlei knutsel werkzaamheden. De school heeft voldoende ruimte voor activiteiten in kleinere groepen.  

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.