fbpx

Over KinderRijk

KinderRijk heeft zo’n 40 vestigingen in Amstelveen en Amsterdam. We bieden opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Geen enkele KinderRijk-vestiging is hetzelfde. Sommigen zijn gehuisvest in monumentale panden in Amsterdam, andere vestigingen vind je in prachtige, moderne panden met uitdagende buitenruimtes. Met ons rijke activiteitenaanbod en onze pedagogische kwaliteit onderscheiden we ons in de regio. Het Service centrum van KinderRijk bevindt zich in Amstelveen. Hier vind je verschillende afdelingen zoals Pedagogiek & Kwaliteit, Facilitaire Zaken, Marketing & Communicatie en Financiën.

Historie

Eind jaren zestig besloot een groep ouders dat het tijd werd voor kinderopvang waarmee zij hun werk en gezinsleven goed konden combineren. Samen richtten zij KinderRijk op, een stichting zonder winstoogmerk die zich hard maakt voor de beste opvang voor ieder kind. In de loop der jaren is KinderRijk uitgegroeid tot een professionele organisatie waarin we behalve kinderdagopvang, ook halve dagopvang en buitenschoolse opvang bieden. De laatste jaren is er op een aantal locaties een mooie samenwerking ontstaan met diverse schoolbesturen waardoor we kinderen ook echt samen met de leerkrachten kunnen volgen en begeleiden.

Dit zijn wij!

Wat maakt KinderRijk nu echt KinderRijk? Dat zijn zonder twijfel onze medewerkers. Want KinderRijkers zijn ondernemend: we creëren kansen en staan open voor veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan een locatie waar de medewerkers een Kinderraad hebben ingesteld zodat de kinderen ook kunnen meebeslissen over het zomeractiviteiten-aanbod. We zijn ook stoer, want we houden van een uitdaging en proberen graag iets nieuws uit. Maar ook de kinderen benaderen we op die manier, bijvoorbeeld door staand te verschonen. Iedere dag genieten we van de magische momenten die we met de kinderen beleven. Van de eerste echte peutervriendschappen tot het bereiken van de hoogste tak van een boom. Daar zijn we trots op. Trots op ons vak en onze mooie organisatie. Als we daarover vertellen zie je ons sprankelen!

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!