fbpx

FIP-team

Is het FIP-team iets voor jou?

Wat leuk dat je interesse hebt in het KinderRijk FIP-team! Graag vertellen we je meer over welke plaats dit speciale team inneemt binnen onze organisatie. Zo kun je ontdekken of het FIP-team iets voor jou is. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe leden!

Even voorstellen: het FIP-team

De ‘FIP’ in FIP-team staat voor ‘Flexibel Inzetbare Plus-medewerkers’. Het FIP-team is een centraal functionerend team dat bestaat uit FIP-medewerkers. De collega’s in dit team zijn werkzaam als pedagogisch medewerker met een extra opdracht. Ze werken op verschillende vestigingen van KinderRijk en vervullen daarbij een belangrijke rol in het ontlasten van de vaste medewerkers door te ondersteunen in de administratieve taken. Daarnaast signaleren deze collega’s afwijkingen en trends die ons helpen onze pedagogische kwaliteit te verbeteren. In dat kader vindt er periodiek overleg plaats op het Service centrum van KinderRijk.

FIP-medewerker is een belangrijke en veelzijdige rol waar je jouw talenten en senioriteit in kwijt kunt!

SAHIL FARUQI, MANAGER FIP-TEAM

De voordelen op een rij

Werken in het KinderRijk FIP-team kent een aantal leuke voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Je bepaalt je uren en dagen in overleg met KinderRijk. Op die manier kun je een plek in het FIP-team perfect combineren met een andere baan.
  • Je wordt ingeschaald in salarisschaal 6 (€2.139,- tot € 2.913,- op basis van 36 uur) van de cao Kinderopvang met daarbovenop een extra vergoeding van 25% van je salaris.
  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden).
  • Je hebt alle ruimte om je pedagogische expertise én kwaliteiten als plusmedewerker in te zetten.

Kortom, een belangrijke en veelzijdige rol waar je jouw talenten en senioriteit in kwijt kunt!

Is het iets voor jou?

We willen het KinderRijk FIP-team graag uitbreiden en zijn dus op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. Met onderstaande checklist kun je checken of het iets voor jou is:

  • Je hebt ruime ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker en kan overstijgend werken.
  • Je bent in staat om taken van je collega direct over te nemen.
  • Je hebt de capaciteiten om het beleid en de procedures van KinderRijk je goed eigen te maken en uit te voeren.
  • Je hebt het vermogen om te zien waar processen verbeterd kunnen worden.
  • Je werkt graag flexibel.

Wil je meer weten over het functieprofiel en alle voordelen van de functie (zoals deelname aan de pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, fiscale uitruilmogelijkheden en deelname aan een collectieve zorgverzekering? Bekijk de vacature.

Ook goed om te weten: als jij in dienst komt en je brengt daarna nog iemand aan voor deze functie ontvang je een aanbrengbonus van € 500,-.

We horen graag van je

Herken je jezelf in het profiel en denk je ‘dit is iets voor mij!’, dan horen we heel graag van je. Laat het weten aan Femke of Brechtje, onze recruiters. Je kunt hun bereiken via 020 426 08 44 of werken@kinderrijk.nl. Als je nog vragen hebt, neem dan ook gerust contact op met Femke of Brechtje.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in het KinderRijk FIP-team!

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!