fbpx

EVC

Wil jij aan de slag in de kinderopvang, maar heb je hiervoor (nog) niet de juiste diploma’s? Dan hebben wij dé oplossing! Met ons EVC-traject (Erkenning van Eerder Verworven Competenties) leiden we je – met behulp van je relevante werkervaring en kennis – in slechts 3 maanden tijd op tot pedagogisch medewerker. Zin om aan de slag te gaan in regio Amsterdam/Amstelveen? Meld je direct aan.

Het traject van omscholing

Je gaat aan slag met het opbouwen van een portfolio waarin alle competenties worden verzameld. Je loopt daarnaast mee om aanvullende ervaring op te doen en aanvullend bewijs te verzamelen. Naast de begeleider vanuit het EVC-bureau krijg je ook vanuit KinderRijk de nodige begeleiding tijdens dit traject. Dat noemen we een praktijkbegeleider. Dit is een pedagogisch medewerker van de vestiging waar je tijdens het traject werkt. Je praktijkbegeleider helpt je om je de visie en werkwijze van KinderRijk eigen te maken en ondersteunt je waar nodig. Ook hebben we een opleidingscoördinator die de voortgang van het traject in de gaten houdt en bij wie je altijd terecht kunt.


Zodra je het traject succesvol afrondt, krijg je een erkend certificaat en kun je als pedagogisch medewerker bij KinderRijk aan de slag. KinderRijk heeft vestigingen in Amsterdam en Amstelveen.

Iets voor jou?

Pedagogisch medewerker zijn is écht een vak! Want als pedagogisch medewerker bied je dagelijks opvang aan baby’s, peuters en/of jonge kinderen. Je levert hiermee een bijdrage aan hun opvoeding, verzorgt en ondersteunt ze. Daarnaast bied je ze ontwikkelingsgerichte activiteiten aan en creëer je een emotioneel veilige, gezellige en stimulerende leefomgeving.

Heb je affiniteit met bovenstaande taken, minstens MBO- 3 of HAVO/VWO werk- en denkniveau, én heb je aantoonbare werkervaring met kinderen (bijvoorbeeld als nanny, au pair of in een vergelijkbare functie in het buitenland)? Dan kun je mogelijk deelnemen aan het EVC-traject. Kandidaten van alle leeftijden en achtergronden zijn welkom om zich voor dit traject aan te melden.  

Begeleiding

Vanuit KinderRijk krijg je de nodige begeleiding tijdens dit traject. Zo krijg je een praktijkbegeleider. Dit is een pedagogisch medewerker van de vestiging waar je tijdens het traject werkt. Je praktijkbegeleider helpt je om je de visie en werkwijze van KinderRijk eigen te maken en ondersteunt je bij de opdrachten. Ook hebben we een EVC-coördinator die de voortgang van het traject in de gaten houdt, bij wie je altijd terecht kunt en je ondersteunt waar nodig.

Beloning

Tijdens het EVC-traject start je in FG 5 en word je gedurende het traject in FG 6 ingeschaald, e.e.a. afhankelijk van je ervaring en formatieve inzetbaarheid. Zie CAO kinderopvang voor de salarisbedragen.

De kosten van het EVC-traject zijn €1.790,- per deelnemer. KinderRijk neemt deze kosten op zich onder afsluiting van een studieovereenkomst, omdat we graag investeren in enthousiast en toegewijd talent. Wanneer je het traject succesvol afrondt, krijg je een erkende branchecertificaat en kun je als pedagogisch medewerker bij KinderRijk aan de slag. Je komt in dienst bij KinderRijk en we bieden je een vast dienstverband aan.

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!