fbpx

Extra’s

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een mooi salaris, vrije dagen én mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing biedt KinderRijk je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt dus gebruik maken van allerlei leuke extra’s!

Fietsplan of fiets leasen

Fietsen is gezond, milieuvriendelijk én goedkoop. Daarom maken we het graag mogelijk voor je om met de fiets naar je werk te komen. Dit kan door fiscaal voordelig een fiets te kopen of te leasen. Je rijdt dan op een gloednieuwe stadsfiets, racefiets, e-bike of zelfs bakfiets. Het kan zowel zakelijk als privé.

Fiscaal voordelig zonnepanelen of een laadpaal aanschaffen

Ook kun je via KinderRijk fiscaal voordelig zonnepanelen of een laadpaal huren of kopen. Hiermee heb je de mogelijkheid om je maandelijkse energielasten te verlagen.

Sporten met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Goede gezondheid vinden we ontzettend belangrijk. Daarom bieden we je via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te fitnessen bij een fitnesslocatie naar keuze. Daarnaast doet KinderRijk regelmatig mee met lokale sportevenementen, zoals de Amstelveense Lentemarathon. Hartstikke gezellig én goed voor je.

Voorrang én korting bij plaatsing eigen kinderen

Ben je bij KinderRijk in dienst en heb je een kindje dat je aan wilt melden voor kinderopvang? Dan krijg je voorrang op de kindplaats. Daarnaast krijg je als medewerker van KinderRijk vanaf 2023 ook korting op het uurtarief bij opvang van (een) eigen kind(eren) op een van onze locaties. De korting zal per medewerker achteraf aan het eind van het jaar in één keer worden uitbetaald.

Personeelsvereniging

KinderRijk heeft een heel gezellige en actieve personeelsvereniging die de leukste uitjes en activiteiten organiseert. Van kerstboombingobowlen tot een workshop schminken en van een paasstukje maken tot een bezoek aan het Dickens festival: je kunt het zo gek niet bedenken of de personeelsvereniging organiseert het!