fbpx

Extra’s

Naast een mooi salaris, vrije dagen én mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing biedt KinderRijk je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt dus gebruik maken van allerlei leuke extra’s!

Fietsplan

Fietsen is gezond, milieuvriendelijk én goedkoop. Daarom maken we het graag mogelijk voor je om met de fiets naar je werk te komen. Dit doen we via ons fietsplan. Hiermee geniet je van financieel voordeel bij de aanschaf van een compleet fietspakket!

Sporten

Goede gezondheid vinden we ontzettend belangrijk. Daarom bieden we je via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan de mogelijkheid om met gemiddeld 40% te fitnessen bij een fitnesslocatie naar keuze. Daarnaast doet KinderRijk regelmatig mee met lokale sportevenementen, zoals de Amstelveense Lentemarathon. Hartstikke gezellig én goed voor je.

Personeelsvereniging

KinderRijk heeft een heel gezellige en actieve personeelsvereniging die de leukste uitjes en activiteiten organiseert. Van kerstboombingobowlen tot een workshop schminken en van een paasstukje maken tot een bezoek aan het Dickens festival: je kunt het zo gek niet bedenken of de personeelsvereniging organiseert het!