fbpx

Stages

Stage lopen op een van de 40 locaties van KinderRijk: in Amsterdam en Amstelveen

Wil jij het pedagogische vak op een plezierige en uitdagende manier leren? Bij ons kun je je (BOL-)stage lopen. Met 40 locaties in Amsterdam en Amstelveen is er vast een plek die bij jou past.

KinderRijk werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen in de regio. Het stagelopen bij KinderRijk kunnen we dan ook goed afstemmen op het onderwijs. Daarbij kijken we naar jouw opleidingsniveau en eventuele wensen die jij hebt rondom jouw stage. Een stage op maat dus!

Veelgestelde vragen

 • Zijn jullie een erkend leerbedrijf?
  Ja hoor, dat zijn we. Elk jaar lopen veel studenten met veel plezier en succes hun stage op een van onze 40 locaties in Amsterdam en Amstelveen.
 • Word ik begeleid tijdens mijn stage?
  Absoluut. En goed ook. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden op zowel mbo- als hbo-niveau. Wij leren je het vak (nog) beter kennen en geven jou de ruimte om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je neemt je geleerde theorie mee in de praktijk, onder begeleiding van een van onze getrainde stagebegeleiders bij de vestigingen in Amstelveen of Amsterdam.
 • Krijg ik een stagevergoeding?
  Ja, je krijgt elke maand een stagevergoeding voor elke dag dat je bij ons stageloopt. Loop je 4 dagen per week stage? Dan ontvang je € 160,00 per maand. Bij 3 dagen stagelopen is het elke maand € 120,00 per maand. Loop je 2 dagen per week stage? Je kan rekenen op € 80,00 per maand. En bij 1 stagedag per week is de vergoeding € 40,00 per maand.
 • Kan ik ook na mijn stage bij KinderRijk blijven werken?
  Zeker. Graag zelfs. We hebben vaak mogelijkheden voor een bijbaan op een van onze 40 locaties. Geef het gewoon even aan bij jouw locatiemanager, dan bespreken we samen jouw mogelijkheden voor die bijbaan.
 • Zijn er ook mogelijkheden voor een maatschappelijke of snuffelstage?
  Ja, die zijn er ook. We bieden meerdere manieren waarbij jij kan ontdekken hoe (magisch) het werken in de kinderopvang echt is.

Wat als jij de toekomst kan bepalen?

Dat kan bij KinderRijk. We vertellen je graag alles over hoe wij kinderopvang bieden waar plezier, respect, ontwikkeling en fantasie samenkomen. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons opnemen: