fbpx

Stages

Word held of heldin binnen KinderRijk!

Wil jij het pedagogische vak op een plezierige en uitdagende manier leren? Kom dan stage lopen bij KinderRijk! We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van stagiairs op zowel mbo- als hbo-niveau. Je leert het vak nog beter kennen en krijgt de ruimte om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je brengt de theorie die je hebt geleerd in de praktijk. Als stagiair word je dagelijks begeleid door een van onze getrainde stagebegeleiders. Je bent welkom op een van onze vestigingen in Amstelveen of Amsterdam.

KinderRijk werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen in de regio. Het stage lopen bij KinderRijk is daardoor goed afgestemd op het onderwijs. Er wordt gekeken naar opleidingsniveau en individuele wensen. En daar pluk jij de vruchten van!

KinderRijk is een erkend leerbedrijf waar ieder jaar veel studenten met veel plezier en succes hun stage doorlopen. Daarnaast biedt KinderRijk de mogelijkheid om naast je stage te komen werken. Ben jij de gemotiveerde toekomstige professional met hart voor kinderen? Dan leren we jou graag de kneepjes van ons vak.

Maatschappelijke/snuffel stage

Naast de reguliere stages biedt KinderRijk ook de mogelijk om een maatschappelijke of snuffelstage te lopen om te ontdekken welke functies en werkzaamheden er zoal zijn binnen de kinderopvang. Als je geïnteresseerd bent in een maatschappelijke stage, kun je direct contact opnemen met een van onze vestigingen. De vestigingen coördineren de stages namelijk zelf. Voor deze stage geldt dat ze niet langer dan zestig uur per jaar mag duren.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar scholing@kinderrijk.nl.

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!