fbpx

Het flex-team

Het flex-team (flexpool)

Ons flex-team is een team dat flexibel wordt ingezet op vrijgekomen diensten. Lid zijn van het centrale flex-team is afwisselend en uitdagend; je werkt voor korte of langere duur op allerlei locaties in Amstelveen en Amsterdam en met kinderen van alle leeftijden! Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde opvangsoort of regio kunnen we hier uiteraard rekening mee houden.

Het flex-team in de praktijk

Het flex-team wordt gevormd door een groep proactieve en flexibele medewerkers in de functie van pedagogisch medewerker van KinderRijk. Zij springen bij op alle vestigingen in Amstelveen en Amsterdam. Bijvoorbeeld wanneer er ergens een tekort is aan personeel vanwege ziekte. Zo ondersteunen ze de vaste pedagogisch medewerkers op de groep en waarborgen ze een veilige omgeving voor de kinderen. Het flex-team vervuld daarmee een hele belangrijke rol binnen KinderRijk.

“Als medewerker van het flex-team krijg je veel waardering. Je collega’s zijn heel blij als je komt helpen!“

– Jolanda Gomis-Mulder

Net als pedagogisch medewerkers die op een vaste locatie werken, heb je als medewerker van het flex-team een leidinggevende. Deze persoon stemt samen met jou en de centrale personeelsplanning je diensten af. Daarnaast bespreek je met samen je ontwikkeling en ambities en de uitgebreide mogelijkheden tot scholing. Benieuwd op welke manieren jij je binnen KinderRijk kunt ontwikkelen? Je leest hier alles over leren bij KinderRijk.

De voordelen op een rij

Werken in het KinderRijk flex-team kent een aantal leuke voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Je bepaalt je uren en dagen in overleg met KinderRijk. Dit kan zowel in de vorm van vaste uren als op oproepbasis. Op die manier kun je een plek in het flex-team perfect combineren met een eventuele andere baan.
  • Je wordt ingeschaald in schaal 6 van de cao Kinderopvang (op basis van 36 uur).
  • Je hebt alle ruimte om je pedagogische expertise én kwaliteiten als oproepkracht in te zetten.
  • Je bent een vast en vertrouwd gezicht van KinderRijk.

Heb jij interesse? Dan horen we graag van je, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers voor het KinderRijk flex-team. Neem contact op met onze recruiters Femke of Brechtje via werken@kinderrijk.nl of 020-426 08 55.