fbpx

Start mogelijke BBL-klas

Zit je niet helemaal op je plek in je huidige functie of ben je gewoon toe aan iets anders? Wil jij graag aan de slag in de kinderopvang en kinderen een topdag bezorgen, een luisterend oor bieden, creatief bezig zijn of juist met ze sporten? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen, omdat je niet het juiste diploma hebt? Dan is een BBL-opleiding iets voor jou! Mogelijk start KinderRijk dit jaar een BBL-klas met een focus op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Wat houdt de opleiding in?

  • In 1,5 tot 2 jaar volg je de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4;
  • Je werkt minimaal 20 uur per week op de groep bij een kinderdagverblijf of 12 uur op de buitenschoolse opvang van KinderRijk;
  • Je opleiding wordt door KinderRijk betaald;
  • Je ontvangt een startsalaris van € 2.016,- dat gedurende de opleiding oploopt tot  € 2.182,- bruto per maand (op basis van 36 uur);
  • Wanneer je de opleiding succesvol afrondt, krijg je een erkend diploma én kun je als pedagogisch medewerker bij KinderRijk aan de slag.

Voor wie is deze opleiding?

Deze BBL-opleiding is geschikt voor jou als je minimaal een havo-diploma of een diploma op mbo niveau 3 op zak hebt, het liefst met relevante ervaring in het werken met kinderen.

Wat ga je doen?

Als KinderRijker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van kinderen. Dit doen we onder andere door te zorgen voor een veilige omgeving, het bedenken en organiseren van allerlei activiteiten en het onderhouden van warm contact met ouders. Naast werken op de groep krijg je vanuit je opleiding diverse leeropdrachten die je in de praktijk uitvoert.

Hoe word je begeleid?

Tijdens de opleiding laten we je kennis maken met alle aspecten van de kinderopvang. In de eerste maanden sta je als extra pedagogisch medewerker op een groep. Je maakt kennis met de pedagogiek van KinderRijk, onze werkwijze en de dagelijkse bezigheden op de groep. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren pedagogisch medewerker. Afhankelijk van de beoordeling van je stagebegeleiders en de opleiding zul je in de loop van een half jaar formatief worden ingezet als volwaardig pedagogisch medewerker. .

Interesse of vragen?

Heb je interesse in de BBL-opleiding of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter via 06 44 56 51 48 of werken@kinderrijk.nl.

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!