fbpx

Bijbaan

Waardevolle bijbaan op het hoogste pedagogische niveau!

Bij KinderRijk staat professionaliteit voorop en wordt gewerkt op een hoog pedagogisch niveau. Je passie achterna gaan, betekenisvolle werkervaring opdoen én ook nog eens geld verdienen tijdens je studie? Lees dan vooral nog even verder!

Voor de vakantieperiodes (én daarbuiten) zijn we op zoek naar enthousiaste HBO-studenten die op onze KDV’s of BSO’s aan de slag willen als pedagogisch medewerker. Als je bij ons komt werken ontvang je een 0-urencontract en kijken we samen naar je beschikbaarheid. Je werkt dus alleen de dagen en tijden die jou uitkomen, waardoor het goed te combineren is met je studie.

Waarom je voor een bijbaan bij KinderRijk moet kiezen?

  • Professionaliteit en hoog niveau van pedagogiek (pedagogiek staat bij ons op één)
  • De mogelijkheid tot ontwikkeling door opleidingen en training
  • Onderlinge betrokkenheid en aandacht voor elkaar
  • Zelf bepalen wanneer je wilt werken

Combineer KinderRijk met je studie

In de vakanties (of daarbuiten) relevante werkervaring opdoen als pedagogisch medewerker kan alleen als je aan één van de onderstaande eisen voldoet:

  • Je volgt een HBO opleiding waarvan het diploma in de kwalificatie-eis pedagogisch medewerker staat en je hebt minimaal 50% van de studiepunten behaald;
  • Je volgt een vervolgopleiding en bent al in het bezit van een kwalificerende MBO opleiding (denk aan, Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker 3&4, SPW, Onderwijs Assistent of Sport & beweging)
  • Je volgt nu een WO studie

De mooiste bijbaan in Amsterdam óf Amstelveen!

Een bijbaan bij KinderRijk is niet alleen enorm leuk, maar ook een hele leerzame uitdaging. Geen dag is hetzelfde. De studenten die wij zoeken begrijpen dat. De ene dag ben je druk met creatieve activiteiten en de volgende dag staat muziek en dans op het programma of bedenk je samen met de kinderen een leuk spel.

Interesse in de bijbaan bij KinderRijk?

Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via werken@kinderrijk.nl of bellen naar Femke óf Lonée via 020 – 426 0844.


Bijbaan bij Kinderopvangorganisatie KinderRijk

– Jolanda Gomis-Mulder, pedagogisch medewerker Flexpool

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!