fbpx

Pedagogische visie

Samen verrijken we de wereld van ieder kind

KinderRijk geeft kinderen de ruimte. Ruimte om te groeien, nieuwsgierig te zijn en zichzelf te ontwikkelen. Daarbij is er aandacht voor het talent, karakter en de wensen van het individuele kind.

Onze professionals maken het mogelijk dat kinderen onbezorgd en fantasierijk op ontdekkingstocht kunnen gaan. Om uit te vinden dat er andere culturen zijn en welke verschillen onze wereld biedt. Respect hebben voor jezelf, de ander en de omgeving; dat hoort erbij. Net als een interessant, gevarieerd en uitdagend aanbod. En dan zijn er nog de binnenruimtes waar kinderen veilig kunnen experimenteren. De buitenruimtes? Die dagen kinderen uit tot het beleven van nieuwe avonturen. Door ontwikkeling te stimuleren bereiden we kinderen voor op hun toekomst. Een toekomst waar jij als professional aan bijdraagt.

Wat als jij de toekomst kan bepalen?

Dat kan bij KinderRijk. We vertellen je graag alles over hoe wij kinderopvang bieden waar plezier, respect, ontwikkeling en fantasie samenkomen. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons opnemen:

  • Bel óf app Femke of Lonée via 020 – 426 88 44.
  • Stuur een e-mail aan werken@kinderrijk.nl
  • Deel jouw gegevens via dit formulier.

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!