fbpx

Werk- en leertrajecten

Bij KinderRijk geloven we dat je nooit te jong of te oud bent om te leren. Daarom investeren we veel in onze leertrajecten. Hieronder lees je meer over alle stagemogelijkheden binnen onze organisatie. Ook vertellen we je graag meer over ons BBL-traject, ons EVC-traject en werken in de kinderopvang zonder diploma.

Stages

Wil jij het vak op een plezierige en uitdagende manier leren? Kom dan stage lopen bij KinderRijk! We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van stagiairs op zowel mbo- als hbo-niveau. Je leert het vak nog beter kennen, je krijgt de ruimte om je vaardigheden verder te ontwikkelen én brengt de theorie die je hebt geleerd in de praktijk. Als stagiair word je in de dagelijkse praktijk begeleid door je stagebegeleider, een vaste medewerker van KinderRijk. Onze stagebegeleiders zijn hierin getraind. Daarnaast ziet onze opleidingsadviseur toe op de kwaliteit en continuïteit van de stagebegeleiding.

MBO en HBO

KinderRijk is een erkend leerbedrijf waar ieder jaar veel leerlingen met veel plezier en succes hun stage doorlopen. Ben jij de gemotiveerde toekomstige professional met hart voor kinderen? Dan leren we jou graag de kneepjes van ons vak. We bieden zowel aan mbo als hbo stagiairs de ruimte. Volg je een sportopleiding? Ook dan ben je van harte welkom!

KinderRijk werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen in de regio. Hierdoor is bij ons de stage goed afgestemd op het onderwijs. En daar pluk jij de vruchten van! Wil je meer informatie of weet je al zeker dat je stage bij ons wilt lopen? Bel dan met de afdeling HR op 020 426 08 44 of stuur een mailtje naar werken@kinderrijk.nl.

Maatschappelijke stage

Als je geïnteresseerd bent in een maatschappelijke stage, dan kun je direct contact opnemen met één van onze vestigingen, die deze stages zelf coördineren. Voor deze stage geldt dat ze niet langer dan zestig uur per jaar mag duren.

Acquisitie

Onderwijsinstellingen, externe bureaus of gemeenten die de mogelijkheid voor een stageplaats willen bespreken, kunnen contact opnemen met de afdeling HR via 020 426 08 44.

Wat voor KinderRijker ben jij?

Ga je geen uitdaging uit de weg of kleur je liever buiten de lijntjes? Start je de dag met een lach of maak je ieders dromen waar? Doe de test en ontdek wat voor KinderRijker jij bent en bekijk direct welke uitdagende functies we je te bieden hebben!

Doe de KinderRijker test!