fbpx

Werken bij KinderRijk

Onze kracht zit in onze medewerkers. Met onze kennis over kinderen, jarenlange ervaring en onze pedagogische visie maken we het verschil voor kinderen, ouders en collega’s. Samen met de kinderen verrijken we elke dag opnieuw de wereld van het kind én van onszelf. En elke dag geven we kinderen de ruimte voor de magie van het ontdekken en creëren! 

Over KinderRijk

KinderRijk heeft zo’n 40 vestigingen in Amstelveen en Amsterdam. We bieden opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Geen enkele KinderRijk-vestiging is hetzelfde. Sommigen zijn gehuisvest in monumentale panden in Amsterdam, andere vestigingen vind je in prachtige, moderne panden met uitdagende buitenruimtes. Met ons rijke activiteitenaanbod en onze pedagogische kwaliteit onderscheiden we ons in de regio. Het Service centrum van KinderRijk bevindt zich in Amstelveen. Hier vind je verschillende afdelingen zoals Pedagogiek & Kwaliteit, Facilitaire Zaken, Marketing & Communicatie en Financiën.

Pedagogische visie

KinderRijk heeft een eigen, unieke aanpak ontwikkeld voor de begeleiding van kinderen. Deze manier van kijken naar kinderen is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en héél veel ervaring. We helpen kinderen zich blij en vrij te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen en fantasie te stimuleren. Je leest meer over deze manier van werken in onze pedagogische visie.

Scholing en persoonlijke ontwikkeling

Bij KinderRijk draag je dagelijks bij aan de ontwikkeling van kinderen. Maar het is ook belangrijk om aan je eigen ontwikkeling te denken. Want bij KinderRijk geloven we dat je nooit te oud bent om te leren. We faciliteren binnen en buiten de organisatie verschillende trainingen, zowel op pedagogisch inhoudelijk als op persoonlijk vlak. En met resultaat, want KinderRijk-medewerkers scoren landelijk gezien hoog met communicatievaardigheden in de communicatie met kinderen en ouders. Ontdek jouw mogelijkheden bij de KinderRijk Academie.

Daarnaast ga je regelmatig met je leidinggevende in gesprek over jouw professionele en persoonlijke doelen en groei. Samen bespreek je de mogelijkheden, bepaal je waar je naar toe wilt en evalueer je hoe het gaat. Zo houd je zelf de leiding over jouw ontwikkeling.

Cultuur

KinderRijk is een open organisatie met veel ruimte voor jouw inbreng. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt voor onze organisatie en dat je de zaken waar je in het dagelijks werk tegenaan loopt bespreekbaar maakt als dat nodig is. Daarom besteden we veel aandacht aan het geven en krijgen van feedback.

Introductieprogramma

We vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om vertrouwd te raken met onze organisatie en onze pedagogische visie. Daarom doorloop je bij ons een degelijk en inspirerend introductieprogramma. Dit geeft je de tijd om je nieuwe collega’s en de kinderen te leren kennen en je plek binnen onze organisatie te vinden.

Zin om aan de slag te gaan?

Neem dan eens een kijkje bij ons actuele vacatureaanbod om te zien of er iets voor je bij zit. Ook als je niet direct een geschikte functie ziet, komen we graag met je in contact. Je kunt je gegevens via dit formulier achterlaten. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze recruiters via werken@kinderrijk.nl of 020 – 426 88 12.