fbpx

Boechorststraat

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Grote, groene natuurtuin
  • Theater- en atelieractiviteiten
  • Peuterdans en schrijfdansles met piano begeleiding
  • Grote speelhal
  • Kinderen van verschillende nationaliteiten
  • Aandacht voor taalontwikkeling met logopedist

Kinderdagverblijf Boechorststraat (Amsterdam Zuid/ Buitenveldert) ligt in een rustige groene omgeving vlakbij het VU Medisch Centrum en de Vrije Universiteit Amsterdam. Het kinderdagverblijf biedt ruimte in de breedste zin van het woord. De grote natuurspeeltuin biedt kinderen de mogelijkheid om avontuurlijk en uitdagend te spelen. Het kinderdagverblijf heeft drie babygroepen, twee peutergroepen en een verticale groep. Binnen zijn de groepen licht en modern ingericht met oog voor natuurlijke en duurzame materialen. Alle groepsruimtes grenzen aan de natuurspeelplaats, wat het makkelijk maakt vaak en veel buiten te spelen. 

Op de Boechorststraat hebben wij een dynamisch team van 30 verschillende mooie nationaliteiten, leeftijden, interesses en talenten. Wij hebben verschillende talenten onder ons, denk aan piano- en gitaarspelers. Wij gebruiken creativiteit in het breedste zin van het woord. Een high tea met de peuters met porseleinen servies terwijl de jonge baby’s rustig vanuit de grond box om hun heen kunnen kijken, niets is ons te gek. Een dag bij ons bestaat uit geplande en spontane activiteiten. Hierdoor creëren wij ondernemende, magische, sprankelende en stoere momenten.  

In de grote centrale speelhal hebben kinderen volop de ruimte om te spelen en te bewegen. We organiseren muziek- en dansactiviteiten zoals peuterdans of schrijfdans met begeleiding op de piano. Tevens beschikt het pand over een groot atelierruimte, waar wij met de kinderen creatief aan de slag kunnen.