fbpx

Brink

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Natuurtuin
  • Groen park
  • Theaterkamer
  • Atelier

Locatie Brink is gevestigd in Amstelveen Middenhoven en bestaat uit 3 BSO- en 6 KDV-groepen. De combinatie van deze 2 werksoorten zorgt voor een fijne onderlinge samenwerking. Ons pand is karakteristiek en gemoedelijk, naast een mooi park en winkelcentrum. We zijn via OV, auto en fiets goed te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid rondom.  

KDV

Het KDV-team is een hecht en groot team. Alle groepen liggen aan een prachtige natuurtuin, waar wij heel veel gebruik van maken. Er is een waterbaan, er zijn verstophoekjes, een grote zandbak, moestuintjes en een mooie afgeschermde babyhoek. Zo biedt de tuin ieder kind volop ruimte om te onderzoeken, te ontdekken en lichamelijk actief te zijn. 

BSO

De BSO bestaat uit 3 groepen met enthousiaste en energieke collega’s. Er heerst een warme en gezellige sfeer op de vestiging. De BSO ligt aan de rand van een mooi groen park, vlakbij speeltuinen. Het is een gezellige vestiging met grote groepsruimtes, een atelier, theaterkamer en een huttenkamer.  

Het bijzondere aan onze locatie is de ligging en onze eigen prachtige natuurtuin. Mocht het geen weer zijn om buiten te spelen, dan hebben wij ook binnen genoeg materiaal en ruimte die wij kunnen gebruiken voor diverse creatieve knutselwerken.