fbpx

Orion

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Ruime buitenspeelplaats
  • Regelmatig kook- en bakactiviteiten
  • Brede school
  • Avonturenbos
  • Sport en spel op de vestiging

De locatie Orion is gelegen in de school. De locatie heeft 6 BSO-groepen, 1 PO-groep en prachtige buitenruimtes. Er is een groot schoolplein en daarnaast een prachtig park waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook binnen is er genoeg ruimte voor de kinderen. Een atelier, een speellokaal, alles is mogelijk.

BSO

Ons BSO-team bestaat uit een groot scala van talenten van onder andere knutselen, karate, muziek, dans, timmeren en sporten. Het opendeurbeleid is voor kinderen geweldig en hierdoor is er altijd wel wat leuks te ontdekken en worden veel vriendschappen gestart. Het team bestaat uit ongeveer 13 medewerkers, waaronder enkele mannen. Door de omvang van het team is er voor eenieder wel een gelijkgezinde te vinden.

PO

Ons PO-team bestaat uit 3 medewerkers die de peuters op een energieke manier voorbereiden op de schooltijd. Het bijbrengen van sociale regels, structuur en samenwerking krijgen veel aandacht eveneens. Iedere dag wordt er bewogen en een activiteit gedaan. Wij zijn zeer enthousiast en staan altijd klaar voor ouders en collega’s. Hierdoor is er geen dag zonder lach te bekennen!

Bijzonder aan ons team is dat wij ieder jaar leuke teamuitjes organiseren en we houden een gezellige BBQ. Doordat het team uit voornamelijk jonge medewerkers bestaat is er een prettige werkethiek die aanstekelijke energie geeft aan collega’s. Iedereen staat open voor elkaars passie en er worden samen leuke activiteiten georganiseerd.  

Mijn dochter voelt zich helemaal thuis op de Orion. Ze vindt de natuurlijke vrijheid, gezellige sfeer en de activiteiten erg leuk. Het voelt voor haar als een prettig alternatief voor thuis; ongedwongen, lekker spelen en ontdekken met vrienden en vriendinnen. Zelf zie ik als moeder dat het ook nog eens onder pedagogisch verantwoord toezicht gebeurt, en zeker bij de Orion binnen een goed team dat eigenaarschap toont en collegialiteit. Als voorzitter van de oudercommissie kan ik zeggen dat we serieus genomen worden en alle onderdelen er voor elkaar zijn, van peuteropvang tot de oudste groepen.

– Bianca, moeder BSO Orion