fbpx

Orion

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Ruime buitenspeelplaats
  • Regelmatig kook- en bakactiviteiten
  • Brede school
  • Avonturenbos
  • Sport en spel op de vestiging

De locatie Orion is gelegen in de school. De locatie heeft 6 BSO-groepen en 1 HDO-groep en heeft prachtige buitenruimtes. Er is een groot schoolplein en daarnaast een prachtig park waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook binnen is er genoeg ruimte voor de kinderen. Een atelier, een speellokaal, alles is mogelijk.

BSO

Ons BSO-team bestaat uit een groot scala van talenten van onder andere knutselen, karate, muziek, dans, timmeren en sporten. Het opendeur beleid is voor kinderen geweldig en hierdoor is er altijd wel wat leuks te ontdekken en worden veel vriendschappen gestart. Het team bestaat uit ongeveer 13 medewerkers waarvan enkele mannen. Door de omvang van het team is er voor eenieder wel een gelijkgezinde te vinden.

HDO

Ons HDO-team bestaat uit 3 medewerkers die de peuters op een energieke manier voorbereiden op de schooltijd. Het bijbrengen van sociale regels, structuur en samenwerking krijgen veel aandacht eveneens. Iedere dag wordt er bewogen en een activiteit gedaan. Wij zijn zeer enthousiast en staan altijd klaar voor ouders en collega’s. Hierdoor is er geen dag zonder lach te bekennen!

Bijzonder aan ons team is dat wij ieder jaar leuke teamuitjes organiseren en we houden een gezellige BBQ. Doordat het team uit voornamelijk jonge medewerkers bestaat is er een prettige werkethiek die aanstekelijke energie geeft aan collega’s. Iedereen staat open voor elkaars passie en er worden samen leuke activiteiten georganiseerd.  

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.