fbpx

Jane Addamslaan

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Speel-dak
  • Atelier
  • Natuurspeeltuin
  • Speelzaal

Onze vestiging op de Jane Adamslaan bestaat uit 4 BSO-groepen en bevindt zich in de Karel Eykman school. De school en onze groepen zijn modern en fris ingericht en ervaren een prettige onderlinge samenwerking. Wij zijn een zeer gedreven en enthousiast team van 9 PM’ers.  

Ben je creatief, kan je goed koken, dansen, of heb je een ander talent waarvan jij gaat sprankelen? Dan ben je in dit team aan het juiste adres. Team Jane is een gemêleerd team waarbij wij gebruik maken van ieders talenten. Hier kan je dus vanuit jouw eigen kwaliteit werken waarin er ruimte is voor eigen inbreng. Hartstikke ondernemend dus! Maar dat is niet het enige leuke. Team Jane is namelijk ook een ontzettend leuk en gezellig team waar plezier met elkaar in het werk voorop staat. Zo organiseren we bijvoorbeeld met regelmaat gezellige avondjes, maar steken we ook veel tijd in een constructieve samenwerking. Hierbij is openheid in communicatie heel belangrijk.  

Daarnaast zijn er nog veel extra ruimtes waar we gebruik van mogen maken, denk hierbij aan een grote keuken, een atelier, een speelzaal, een speel-dak/dakterras met voetbalkooi en op korte loopafstand een avontuurlijke natuurspeeltuin.