fbpx

Kindercampus King

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Samenwerking met school
  • Buitenruimte met moestuin
  • Muziekles van externe docent
  • Kookactiviteiten
  • Kinderen van verschillende nationaliteiten
  • Prachtige, lichte locatie met veel ramen

Kindercampus King is een organisatie waar kinderen van 0-12 de hele dag terecht kunnen. Spelen, leren, ontwikkelen en ontmoeten. Binnen dit IKC verzorgen wij de kinderopvang. Er is een nauwe samenwerking tussen school en opvang, omdat wij onze Kindercampus King als één organisatie zien. Hierdoor kunnen wij onze kinderen het beste bieden en met kennis van alle kanten hen op de juiste manier begeleiden. 

KDV

Ons KDV-team is een gezellig en hecht team. Wij vinden de kinderen het allerbelangrijkst. Als de kinderen op de kinderopvang bijna 4 jaar worden, heeft het KDV contact met school en de buitenschoolse opvang. Wij maken afspraken zodat het kind over een langere periode op deze nieuwe plekken kan wennen, zodat de overstap makkelijk gaat.  

BSO

Onze BSO-team is een divers team met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten. Op onze BSO zijn er pedagogisch medewerkers die sport- en spel les geven op school. Ook zijn er PM’ers die onderwijsassistent en/of tussenschoolse opvang medewerker zijn. Volop mogelijkheden om te ontwikkelen dus! Wij hebben teamavonden met alle leerkrachten en PM’ers, zodat wij, collega’s, elkaar ontmoeten en samen kunnen leren. De kinderen staan centraal en op deze manier vinden wij dat wij deze kanjers het beste kunnen bieden. 

PO

Het team van de peuteropvang bestaat uit 3 medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat kinderen kunnen spelen. Spelen is namelijk de manier om grip te krijgen op de omgeving. Daarom geven we kinderen de ruimte om te onderzoeken, te spelen en hun wereld te verkennen. 

Onze locatie is bijzonder omdat wij een uitdagende buitenspeelruimte op zowel het KDV als op de BSO hebben. Er zijn natuurspeelplaatsen wat uitnodigt tot avontuurlijk en fantasierijk spel. Op de BSO is er ook een stoer sportveld tot onze beschikking waar wij sporten en spelen. Het leuke is dat de school midden in de wijk staat. Ook na school is er altijd reuring op het schoolplein van kinderen en ouders uit de buurt. Hierdoor kennen wij de meeste kinderen van school en die vlakbij wonen. Even na school de klas van een collega leerkracht of het kantoor van de directeur binnen stappen om iets te bespreken over dat ene kind, is voor ons vanzelfsprekend.