fbpx

Maalderij

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Knutsel en klieder-atelier
  • Avontuurlijke buitentuin
  • Muziek, dans en yoga

De Maalderij is een kleine, sprankelende vestiging met 4 verticale KDV-groepen. Elke groep heeft zijn vaste PM’ers en samen met onze leidinggevende, onze gastvrouw en de vaste invallers, zijn wij een hecht team van zo’n 17 ondernemende medewerkers die er met veel liefde en passie voor de kinderen zijn.  

Doordat wij zo een hecht team zijn, wordt er veel samengewerkt. Zo versterken we elkaar in de kwaliteiten die eenieder bezit. Wij bieden dagelijks vestigingbreed een wisselende ontwikkelingsgerichte activiteit aan. Elke groep heeft zijn eigen specialisme waardoor wekelijks aan alle ontwikkelingsgebieden aandacht wordt geschonken. Er worden o.a. yoga-, muziek-, natuur en beweeg activiteiten aangeboden. Daarnaast stimuleren we de kinderen in hun creativiteit d.m.v. het knutselen in ons klieder-atelier. Wij creëren situaties waarin kinderen zich op hun eigen manier kunnen uiten. Hiermee stimuleren de PM’ers de creativiteit en de zelfstandigheid van het kind. 

Als team zijn wij ontzettend trots op onze locatie. Trots op elkaar en de kwaliteit en professionaliteit die wij als PM’ers bieden. Onze tuin is ook zeker iets om trots op te zijn! Onze tuin is stoer en zit vol magie waar kinderen dagelijks kunnen genieten.