fbpx

Laan Rozenburg RV

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Speellokaal
  • Atelier
  • Grote natuurtuin
  • Amsterdamse Bos
  • Gymzaal

Onze locatie is gelegen in de Roelof Venema-school. Wij hebben in de school 5 BSO-groepen, een speellokaal, een atelier, een keuken waar we gebruik van kunnen maken en een grote gymzaal tot onze beschikking. Daarnaast ligt er een enorm groot speelplein om de school heen en naast dit “gewone” speelterrein is er nog een hele grote natuurtuin, met veel uitdagingen en mogelijkheden. Zo is er een schommel waar je makkelijk met 5 kinderen tegelijk op kan, een groot klimrek, heuvels, bosjes, enzovoort. Ook is er een groot voetbalveld met kunstgras en 2 doelen gemaakt van palen en touw. We maken als pedagogisch medewerkers veel gebruik van deze ruimtes en je hebt hierdoor dus ook super veel mogelijkheden voor sport- en spelactiviteiten.  

Ons BSO-team is heel dynamisch en divers. Iedere medewerker kan zijn of haar eigen talent ontwikkelen en doorgeven aan de kinderen en collega’s. Wij staan als team ook altijd open voor nieuw talent, zowel bij kinderen als bijvoorbeeld stagiaires.  

Door de fijne ligging is in de vakanties het Amsterdamse bos een perfecte uitvalsbasis voor deze vestiging. Een kwartiertje lopen en je bent in het bos, waar je kan spelen, zwemmen in de pierenbadjes, sporten en waar je de beste plekken hebt om levend stratego te spelen.  

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.