fbpx

Linde

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Thema's
  • Activiteiten buiten de deur
  • Gymzaal

BSO

BSO Linde bestaat uit twee BSO-groepen: groep Jong en groep Oud. De Linde is gevestigd in Amstelveen nabij het stadshart en is daarom goed en snel bereikbaar. BSO Linde is gelegen in een pand waar ook basisschool de Linde is gevestigd. Wij hebben een goede samenwerking met het onderwijs en zijn nog volop in ontwikkeling! Het team bestaat uit 5 medewerkers. Wij hebben twee BSO-groepen/ruimtes tot onze beschikking en maken daarnaast gebruik van de speel/gymzaal. De buitenruimte is een groot speelplein waar kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen.  

Op de locatie vinden volop activiteiten plaats. Het team is zeer creatief en maakt de meest bijzondere kunstwerken! Ook is er ruimte en aandacht om erop uit te trekken. Het team gaat graag met de kinderen op uitstapje. Denk aan Artis of het Scheepsvaartmuseum. Niets is te gek! Na alle activiteiten hebben de kinderen en medewerkers wel trek gekregen. Samen roosteren ze een broodje met een worstje boven het vuur. Heerlijk even tijd en aandacht voor elkaar! 

PO

PO Linde bestaat uit twee peutergroepen. Kinderen zijn welkom in de leeftijd van 2-4 jaar. PO Linde is gelegen in het pand waarin ook basisschool de Linde en BSO Linde is gevestigd. Er zijn twee teams bestaande uit drie medewerkers per PO-groep. Het team is gemixt in leeftijden.

Beide PO-groepen op de Linde zijn VVE-locaties. Op de locatie vinden volop activiteiten plaats. Er wordt gewerkt met thema’s welke aansluiten op de thema’s van school. Op de buitenspeelplaats is ook een moestuintje gemaakt waar leidsters samen met de kinderen groenten verbouwen. Op de Linde zijn een aantal kinderen aanwezig die als moedertaal een andere taal spreken dan Nederlands. Het is een mooie uitdaging om alle verschillende kinderen met verschillende achtergronden/ nationaliteiten de veiligheid te bieden en zich zo te kunnen ontwikkelen en groeien. Structuur en veiligheid zijn op de Linde belangrijke kernwaarden.