fbpx

Linde

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Thema's
  • Activiteiten buiten de deur
  • Gymzaal

BSO

BSO Linde bestaat uit twee BSO groepen: groep Jong en groep Oud. De Linde is gevestigd in Amstelveen nabij het stadshart en is daarom goed en snel bereikbaar. BSO Linde is gelegen in een pand waar ook basisschool de Linde is gevestigd. Wij hebben een goede samenwerking met het onderwijs en zijn nog volop in ontwikkeling! Het is team is bestaat uit 5 medewerkers. Wij hebben twee BSO groepen/ ruimtes tot onze beschikking en maken daarnaast gebruik van de speel/ gymzaal. De buitenruimte is een groot speelplein waar kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen.  

Op de locatie vinden volop activiteiten plaats. Het team is zeer creatief en maakt de meest bijzondere kunstwerken! Ook is er ruimte en aandacht om erop uit te trekken. Het team gaat graag met de kinderen op uitstapje denk aan Artis, Scheepsvaartmuseum enz. Niets is te gek! Na alle activiteiten hebben de kinderen en medewerkers wel trek gekregen. Samen roosteren ze een broodje met een worstje boven het vuur. Heerlijk even tijd en aandacht voor elkaar! 

HDO

HDO Linde bestaat uit twee peutergroepen. Kinderen zijn welkom in de leeftijd van 2-4 jaar. De Linde is gevestigd in Amstelveen nabij het stadshart en is daarom goed en snel bereikbaar. HDO Linde is gelegen in een pand waar ook basisschool de Linde en BSO Linde is gevestigd. Wij hebben een goede samenwerking met het onderwijs en zijn nog volop in ontwikkeling! Er zijn twee teams bestaande uit drie medewerkers per groep. Het team is gemixt in leeftijden. Wij hebben ieder een eigen ruimte tot onze beschikking en maken daarnaast gebruik van de speelzaal. De buitenruimte is een apart speelplein waar kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen.  

Beide HDO groepen op de Linde zijn VVE locaties. Op de locatie vinden volop activiteiten plaats. Er wordt gewerkt met thema’s welke aansluiten op de thema’s van school. Op de buitenspeelplaats is ook een moestuintje gemaakt waar leidsters samen met de kinderen groente verbouwen. Op de Linde zijn een aantal kinderen aanwezig welke als moedertaal een andere taal spreken dan Nederlands. Het is een mooie uitdaging om alle verschillende kinderen met verschillende achtergronden/ nationaliteiten de veiligheid te bieden en zich zo te kunnen ontwikkelen en groeien. Structuur en veiligheid zijn op de Linde belangrijke kernwaarden.  

Michelly Richardson

“Gezien en gehoord worden is een belangrijke waarde bij KinderRijk, dit wordt onder andere geïmplementeerd door onze visie op kinderen en input van medewerkers op beleid.”

Hiske Haagsman

“KinderRijk ondersteunt mij doordat er naar mij gekeken wordt zoals we naar kinderen kijken. Stimuleren van ontwikkeling, willen leren en uitgaan van talent.”

Liesbeth van der Sande

“Werken bij ons voelt als thuiskomen. Bij ons staan de kinderen op de eerste plaats, kun jij jezelf hierin vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.”

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.