fbpx

MacGillavrylaan

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Atelier
  • Natuurtuin
  • Kinderyoga
  • Peuterdans

De MacGillavrylaan is een ruime en lichte vestiging met 5 verticale KDV-groepen. Alle groepen staan in verbinding met elkaar en elke groep heeft zijn vaste PM’ers. Samen met onze leidinggevende, gastvrouw, en vaste invallers zijn wij een hecht team van 20 medewerkers die vol passie en enthousiasme hun werk uitvoeren.  

Er heerst een fijne werksfeer op onze vestiging! Dit komt voornamelijk door de goede samenwerking, saamhorigheid, warmte en zelfstandigheid. Iedereen zet zich 100% in en doet veel extra’s voor de activiteiten die er worden georganiseerd, zoals kinderyoga, peuterdans en interactief toneel met peuters. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen dagelijks een frisse neus kunnen halen en maken daarom optimaal gebruik van onze natuurtuin.  Wij werken volgens Emmi Pikler, dit zie je overal terug op de vestiging.   

Naast onze uitdagende natuurtuin maken wij ook veel gebruik van ons atelier, waar kinderen materialen kunnen ontdekken. Wij hebben een speciale kast met 3+ materiaal. 

Michelly Richardson

“Gezien en gehoord worden is een belangrijke waarde bij KinderRijk, dit wordt onder andere geïmplementeerd door onze visie op kinderen en input van medewerkers op beleid.”

Hiske Haagsman

“KinderRijk ondersteunt mij doordat er naar mij gekeken wordt zoals we naar kinderen kijken. Stimuleren van ontwikkeling, willen leren en uitgaan van talent.”

Liesbeth van der Sande

“Werken bij ons voelt als thuiskomen. Bij ons staan de kinderen op de eerste plaats, kun jij jezelf hierin vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.”

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.