fbpx

Nicolaas Tulplaan

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Natuurtuin
  • Goed bereikbaar met OV
  • Centrale hal
  • Leuke teamuitjes

De Nicolaas Tulplaan bestaat uit 4 KDV-groepen en totaal 18 medewerkers. Onze vestiging bestaat bekend om de professionele, warme en liefdevolle sfeer. Rondom onze locatie is voldoende parkeermogelijkheid en wij zijn goed bereikbaar met het OV. 

Wij staan als team sterk achter het pedagogisch beleidsplan van KinderRijk. Het beleid vertalen wij naar de praktijk met veel professionaliteit op de werkvloer. Dit doen wij met veel liefde en plezier. Iedere PM’er heeft zijn/haar eigen kracht en talent. Wij krijgen van elkaar veel ruimte om ons verder te ontwikkelen en te ontplooien. Dat is wat ons team zo sterk, krachtig en professioneel maakt. De talenten van de pedagogisch medewerkers zetten wij iedere dag weer opnieuw in om de ontwikkelingsfases van de kinderen te stimuleren. In ons wekelijkse overleg maken wij alles bespreekbaar binnen het team. Samen lossen we problemen op en zorgen wij voor een positieve sfeer op de vestiging. 

We organiseren 2x per jaar teamuitjes/teamavonden om onze band sterk te houden en te zorgen voor verbinding binnen de vestiging. Wij maken bijna dagelijks gebruik van onze natuurtuin en centrale hal, waar kinderen alle ruimte krijgen om te spelen.