fbpx

Piet Hein

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Muziek- en dansactiviteiten
  • Eigen tuin
  • Centrale hal
  • Warme, vegetarische lunch
  • Brede school
  • Gloednieuw gebouw

KDV

KDV Piet Hein vind je in Brede school Piet Hein. Dit kinderdagverblijf bevindt zich nabij het Stadshart (met daarin onder meer het Cobra museum en de bibliotheek), het Amsterdamse Bos en is daarom goed bereikbaar. Naast het kinderdagverblijf bevindt zich in de brede school ook KinderRijk BSO Piet Hein.

KDV Piet Hein is een mooi en uitdagend kinderdagverblijf met twee groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Doordat we veel zorg en aandacht besteden aan de indeling en inrichting, zijn de groepsruimtes uitnodigend en verrassend ingericht. Er is sprake van royaal daglicht, een rustige uitstraling van vorm en kleur en sfeervolle inrichting.

BSO

In het eerste kwartaal van 2020 opent in Brede school Piet Hein onze vestiging BSO Piet Hein. Deze buitenschoolse opvang bevindt zich nabij het Stadshart (met daarin onder meer het Cobra museum en de bibliotheek) en het Amsterdamse Bos. Naast de buitenschoolse opvang is in de brede school ook KinderRijk KDV Piet Hein gevestigd.

HDO

HDO Piet Hein is gehuisvest in Brede school Piet Hein, nabij het Stadshart en het Cobra museum in het centrum van Amstelveen. Het is een mooie en uitdagende opvang voor peuters van twee tot vier jaar. We hebben veel zorg en aandacht besteed aan de indeling en inrichting. De groepsruimte is uitnodigend en verrassend ingedeeld, is rustig van vorm en kleur en is sfeervol ingericht.

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.