fbpx

Piet Hein

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Muziek- en dansactiviteiten
  • Eigen tuin
  • Centrale hal
  • Warme, vegetarische lunch
  • Brede school
  • Gloednieuw gebouw

KDV

KDV Piet Hein vind je in Brede School Piet Hein. Dit kinderdagverblijf bevindt zich nabij het Stadshart (met daarin onder meer het Cobra museum en de bibliotheek), het Amsterdamse Bos en is daarom goed bereikbaar. Naast het kinderdagverblijf bevindt zich in de Brede School ook KinderRijk BSO Piet Hein.

KDV Piet Hein is een mooi en uitdagend kinderdagverblijf met twee groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Doordat we veel zorg en aandacht besteden aan de indeling en inrichting, zijn de groepsruimtes uitnodigend en verrassend. Er is sprake van royaal daglicht, een rustige uitstraling van vorm en kleur en sfeervolle inrichting.

BSO

Ook onze BSO is in de Brede School Piet Hein gevestigd. Er zijn 5 BSO-groepen. We doen veel creatieve activiteiten in het atelier, organiseren muziek en drama-activiteiten, doen kookactiviteiten en bieden drie keer per week sportactiviteiten in het speel/gymlokaal.

PO

Peuteropvang Piet Hein is tot slot ook gehuisvest in Brede School Piet Hein. De kinderen van onze peuteropvang-groep hebben verschillende nationaliteiten. Wij hebben een belangrijke focus op de taalontwikkeling van de kinderen. Om dit te stimuleren werken wij met Logo 3000, een hulpmiddel om de woordenschat van kinderen spelenderwijs te vergroten. Daarnaast bieden wij veel taalontwikkelingsgerichte activiteiten aan en combineren dit met muziek- en dansactiviteiten, creativiteit en sport & bewegen. We horen graag hoe jouw talenten hieraan kunnen bijdragen.