fbpx

Schweitzerlaan

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Moestuin
  • Thema's
  • Natuurtuin
  • Kindercommissie

De Schweitzerlaan is gevestigd in Amstelveen Westwijk en bestaat uit 3 BSO en 4 KDV-groepen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige en avontuurlijke werksfeer. Onze vestiging heeft een prachtige tuin waar wij regelmatig activiteiten organiseren, maar ook heerlijk buiten kunnen spelen.  

KDV

Het KDV bestaat uit 4 groepen. Op elke groep werken 3 vaste medewerkers met wisselende dagen, per dag zijn er 2 vaste medewerkers aanwezig.  Zij werken met uitdagende thema’s. Een thema duurt gevarieerd van twee tot vier weken. In dat thema is voldoende afwisseling in activiteiten zodat er voor elk kind wel iets leuks en uitdagends tussen zit. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een eigen invulling van de dag. 

BSO

De BSO bestaat uit drie groepen: twee jongste groepen en één oudste groep. Het BSO-team bestaat uit 6 dynamische medewerkers. De oudste groep van de BSO heeft een kindercommissie. De kindercommissie vergadert net zo vaak als de oudercommissie. Tijdens de kindercommissie gaat het erom dat de kinderen kunnen meepraten over activiteiten, thema’s, regels en andere dingen die de kinderen belangrijk vinden. 

Bij ons kun je op de groep snoepen van jouw eigen groenten uit onze moestuin en in een vaas staan jouw eigen vers geplukte bloemetjes uit de tuin. Samen dansen of de zintuigen stimuleren met proefjes en de fantasie los laten gaan met rol- en imitatiespelen: het kan allemaal. Jij mag bij ons jezelf zijn. Het team is getraind om de wereld door de ogen van een kind te zien: een magische en kleurrijke wereld!