fbpx

Thula

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Natuurbeleving
  • Huiselijke inrichting
  • Doorgaande lijn met Vrijeschool Thula
  • Antroposofisch geïnspireerd

Thula, de buitenschoolse opvang gevestigd in Vrijeschool Thula, heeft zijn ‘wortels in de wijk’. De leefomgeving is er één waarin diversiteit vanzelfsprekend een plek heeft. BSO Thula biedt hedendaagse, antroposofische opvang.

De nauwe verbinding met de natuur en het jaarritme met seizoenen en jaarfeesten staan centraal. De opvang vindt plaats in een huiskamerachtige sfeer, in de voor de kinderen bekende schoolomgeving, naast hun eigen klas. Door de korte lijnen tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers, is sprake van een doorgaande lijn in opbouw van de dag (‘het ademen’) en ten aanzien van de dagelijkse ontwikkeling van kinderen. Het is een warme plek waar we aansluiten op de belevenissen die op school hebben plaatsgevonden.

Het team is heel divers en bestaat uit medewerkers met verschillende culturele achtergronden en diverse leeftijden. Naast onze gezamenlijke passie voor pedagogiek en liefde voor kinderen brengt elk teamlid iets unieks en bijzonders mee. Er is heel veel aandacht voor creativiteit, natuurbeleving en muziek. BSO Thula heeft drie groepen en de pedagogisch medewerkers hebben een antroposofische achtergrond of krijgen (extra) scholing op dit gebied. Zij sluiten bij het laatste gedeelte van de schooldag aan in de klas en nemen de kinderen dan mee naar de BSO. Zo kan er samen met de school actief worden gewerkt aan een doorgaande ontwikkellijn, omdat dezelfde thema’s de aandacht kunnen krijgen.

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.