fbpx

Wimbledonpark

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Ruime hal
  • Twee ateliers
  • Aquarium
  • Samenwerking met de Luwte

Wimbledon is een KDV-locatie met zes groepen; vijf verticale groepen en één babygroep. Elke groep heeft zijn vaste PM’ers en samen met onze leidinggevende, gastvrouw en vaste invallers zijn wij een hecht team van 27 ondernemende en passievolle medewerkers.  Het pand waarin wij zitten is gebouwd voor KinderRijk en dus speciaal voor de kinderopvang. Dit zie je aan alles!  

Nog belangrijker dan de mooie vestiging, is het team van PM’ers. Wist je dat ons team heel hecht is, een lach en een traan deelt, elkaar ondersteunt, veel creativiteit bezit, humor heeft, pedagogisch sterk is en gewoon de allerleukste is? 

Wij hebben een hele grote, ruime hal met veel ruimte om te spelen, rennen, gymmen etc. In deze gang zitten twee prachtige ateliers waarin de kinderen naar hartenlust kunnen knutselen. Het hoogtepunt van onze hal is het grote aquarium, op kindhoogte. Wat ook leuk is om te weten is dat wij een leuke samenwerking hebben met de bewoners van Zonnehuis de Luwte. De kinderen én de ouderen waarbij wij op bezoek gaan genieten van deze momenten samen.