fbpx

Wij zoeken jou!

Jij hebt vast onze knalroze bakfiets gespot, of niet? Leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij KinderRijk!

KinderRijk is een bekende naam in Amstelveen en omstreken. Het is onze missie om de beste kinderopvang breed toegankelijk te maken. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s met talent. Voor sport bijvoorbeeld. Of voor koken, muziek, dans, natuurbeleving, theater, knutselen, bouwen, tuinieren… Noem maar op. Want met jouw talent maak jij KinderRijk een nóg leukere plek voor de kinderen. Daar zit immers de kracht van onze organisatie: in onze medewerkers. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jouw talenten in te zetten om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen én voor jezelf het meeste uit je werk te halen.

Natuurlijk staat aandacht voor de ontwikkeling van kinderen bij ons en bij jou op nummer 1. Maar je moet ook aan jezelf denken. Als medewerker van KinderRijk staan er allerlei toffe extra’s voor je klaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eindejaarsuitkering, een leasefiets, een fietsplan en een fitnessplan? En natuurlijk vergeten we jouw ontwikkeling ook niet. Want wat ons betreft ben je nooit te oud om te leren. Via onze KinderRijk Academie kun jij je tijdens je werk blijven ontwikkelen door middel van interessante en uitdagende trainingen en opleidingen.

Klinkt dat goed? Mooi!

Neem vooral een kijkje bij onze vacatures om te zien of er iets voor jou tussen zit. Staat jouw ideale baan er niet bij? Dan kun je ook kiezen voor een open sollicitatie. Wij gaan dan voor je aan de slag om een goede match te vinden. Als je eerst nog vragen voor ons hebt, kun je ook altijd even bellen of mailen. We zijn bereikbaar via 020-426 08 55 of werken@kinderrijk.nl.

Tot snel!