fbpx

Kindercampus Zuidas

Wat maakt deze vestiging zo bijzonder?

  • Basisschool en opvang
  • Grote natuurtuin
  • Peuter- en schrijfdans
  • Locatie midden in de Zuidas
  • Nieuw gebouw
  • Opvang en onderwijs met Engels accent
  • Warme, biologische vegetarische lunch

Op een unieke locatie op de Zuidas in Amsterdam ligt de Kindercampus Zuidas, een jong en ambitieus IKC. Tot op heden wordt er vooral gebruik gemaakt van de schoolruimtes en het streven is om opvang en onderwijs samen te laten werken aan een eigentijdse, brede en kwalitatieve mix van spelen, leren en ontwikkelen. Een doorgaande lijn in onderwijs en opvang biedt meer kansen om bij elk kind de talenten optimaal te ontwikkelen.  

We werken in een gezond en duurzaam gebouw met buitenruimtes die uitnodigen om te ontdekken en te onderzoeken. Het flexibel gebruikmaken van het gebouw is mogelijk. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen ruimte, met de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de volgende plek. Ontwikkelen gebeurt overal. Iedereen voelt zich welkom en weet waar hij moet zijn.  

Kinderdagverblijf – KDV

Ook ons KDV-team is een gevarieerd team. We hebben een professionele werksfeer waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen. De Kindercampus heeft een meertalige populatie waardoor er veel aandacht is voor taalontwikkeling en internationalisering. We besteden daarnaast veel aandacht aan creatieve en stimulerende activiteiten zoals peuterdans met verschillende thema’s.  

Buitenschoolse opvang – BSO

Ons BSO-team is een gevarieerd en klein en hecht team. Wij hebben op de BSO namelijk 4-5 groepen. Wat ons bindt, zijn de kinderen van de Kindercampus en onze gezamenlijke visie op opvoeding, onderwijs, opvang en ontwikkeling. team. 

Peuteropvang – PO

Het PO-team is een klein team dat op één PO-groep werkt. Het team hecht veel waarde aan de ontwikkeling van de kinderen. Voor een succesvol ontwikkelproces van kinderen is een goede samenwerking met ouders cruciaal. De Kindercampus Zuidas staat voor grote ouderbetrokkenheid en biedt ouders de ruimte om de eigen talenten in te zetten bij van uitvoeren van activiteiten.  

Bijzonder aan de locatie is dat de Kindercampus voortdurend groeit en zich ontwikkelt. Het is geen gespreid bedje met vaste routines, wel een plek waar van alles mogelijk is en waar jij je inbreng kunt hebben op de verdere ontwikkeling van het concept voor opvang en onderwijs. 

Vacatures op deze vestiging

0
Er zijn helaas geen vacatures voor deze vestiging.